Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Етно куќа Лепчески

Сместување во традиционална Галичка куќа со прекрасен поглед кон црквата „ Св Петар и Павле“ и околниот планински венец. Ќуќата раполага со две соби кујна, тоалет и двор за релаксација.

Contact