Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Извештај МЗ Галичник 2017-2021

Во прилог е наративниот извештај за работењето на МЗ Галичник во периодот од Март 2017 до Март 2021:

Извештај МЗ Галичник 2017-2021

Attachments