Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Галичник Филм Фестивал 4 – Фестивалска програма

🎉 Објавуваме ДЕТАЛНАТА Фестивалска Програма! 🎉

Со големо задоволство ја најавуваме програмата за овогодинешното издание на Галичник Филм Фестивал! 🎬🎥

👀 Се гледаме во Галичник од 4 – 6 август

🌬️✨„Вдишете ја магијата на филмот“ ✨🌬️
#GFF4#galichnikfilmfestival