Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Сместување Кај Баба и Деде

Кај „Баба и Деде“ нудат комплетно нови соби за сместување, опремени со Wi-Fi. Апартманите се сместени на 80м од ресторанот, каде се служи доручекот како и други специјалитети по ваше барање. Во ресторанот можете да ги вкусите специјалитетите од овој крај, како надалеку познатото Галичко сирење, бакрдан, комат како и други Мијачки специјалитети. 

Contact