Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Соопштение за проодност на регионалниот пат Маврово – Галичник

Снегот кој наврна изминатото деноноќие на патниот правец Маврово – Галичник денес е расчистен од службите на ЈП Македонија пат – Секција Маврово со специјално возило Унимог.

Задолжителна е употребата на зимска опрема (зимски гуми, по потреба и синџири).